Гончарова Людмила

Запечений гарбуз із зеленим соусом

Інгредієнти:
Гарбуз 450 г
Гарбузова олія Стожар Premium Select 1 ст. л.
Насіння гарбуза 1/2 склянки
Кмин 1/2 ч. л.
Часник 1 зубчик (за бажанням)
Зелений перець чилі 1/2 шт.
Зелень петрушки 1/2 склянки
Зелень кіндзи 1/2 склянки
Лайм 1/2
Кунжут 2 ст. л.
Сіль та перець за смаком

Нарізаємо гарбуз скибочками.

У розігрітій до 180-200 градусів духовці запікаємо гарбуз в скляному посуді 20-30 хвилин до готовності.

У невеликій сковороді злегка підсушуємо насіння гарбуза і кмин. Додаємо зелень, перець чилі, часник. Подрібнюємо в ступці, або дрібно нарізаємо.

Додаємо гарбузову олію Стожар Premium Select, збиваємо соус.

Поливаємо соусом запечений гарбуз. Прикрашаємо блюдо скибочками лайма і насінням кунжуту.

Смачного!