WP_Post Object ( [ID] => 2480 [post_author] => 4 [post_date] => 2019-12-19 16:31:35 [post_date_gmt] => 2019-12-19 13:31:35 [post_content] => [post_title] => Гончарова Людмила [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => lyudmila-goncharova [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2019-12-19 18:09:51 [post_modified_gmt] => 2019-12-19 15:09:51 [post_content_filtered] => [post_parent] => 157 [guid] => https://ww.ua/?post_type=authors&p=2480 [menu_order] => 4 [post_type] => authors [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw )
Запечений гарбуз із зеленим соусом
Інгредієнти:
|
Нарізаємо гарбуз скибочками.
У розігрітій до 180-200 градусів духовці запікаємо гарбуз в скляному посуді 20-30 хвилин до готовності.
У невеликій сковороді злегка підсушуємо насіння гарбуза і кмин. Додаємо зелень, перець чилі, часник. Подрібнюємо в ступці, або дрібно нарізаємо.
Додаємо гарбузову олію Стожар Premium Select, збиваємо соус.
Поливаємо соусом запечений гарбуз. Прикрашаємо блюдо скибочками лайма і насінням кунжуту.
Смачного!