Вінегрет овочевий з петрушкою
2 буряка
4 картоплини
2 морквини
3 солоних огірків
жменька квашеної капусти
100 г консервованого зеленого горошку
1 цибулина
Гарбузова олія Стожар FUSION
зелень петрушки
сіль
перець
Овочі помити, відварити до готовності в мундирах, щоб стали м’якими (перевіряти можна ножем).
Картоплю, моркву, огірки нарізати кубиками. Цибулину нарізати тонкими напівкільцями.
Подрібнюємо петрушку.
Додаємо квашену капусту та горошок (Капусту бажано порізати).
Солимо, перчимо до смаку і заправляємо гарбузовою олією Стожар FUSION .
Згори можна присипати петрушкою ( для інтенсивності смаку ).
Готово! Смачного Вам!