Вінегрет овочевий з петрушкою

2 буряка
4 картоплини
2 морквини
3 солоних огірків
жменька квашеної капусти
100 г консервованого зеленого горошку
1 цибулина 
Гарбузова олія Стожар FUSION 
зелень петрушки
сіль
перець

Овочі помити, відварити до готовності в мундирах, щоб стали м’якими (перевіряти можна ножем).

Картоплю, моркву, огірки нарізати кубиками. Цибулину нарізати тонкими напівкільцями.

Подрібнюємо петрушку.

Додаємо квашену капусту та горошок (Капусту бажано порізати). 

Солимо, перчимо до смаку і заправляємо гарбузовою олією Стожар FUSION 

Згори можна присипати петрушкою ( для інтенсивності смаку ). 

Готово! Смачного Вам!