Тости з авокадо і полуницею
Полуниця – 200 г
Бальзамічний оцет- за смаком
Цільнозерновий хліб – 3 шматочки
Авокадо – 1 шт.
Базилік – жменю
Морська сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Лимонний сік – 1,5 ч. л.
Олійна заправка Стожар FUSION (базилік, часник)
Полуницю очистіть, викладіть в миску і полийте бальзамічним оцтом. Залиште на 5 хвилин.
На сухій гарячій сковороді підсмажте скибочки хліба.
Авокадо наріжте на кубики і змішайте з сіллю та лимонним соком.
За допомогою виделки змастіть хліб м’якоттю авокадо.
Викладіть поверх авокадо полуницю.
Поперчіть та для підсилання смаку змажте олійною заправкою Стожар FUSION (базилік, часник)
Смачного!