Поке боул з тунцем

350 грам сирого тунця
400 грам кіноа -в готовому вигляді
Соєвий соус
Соус Табаско (за бажанням)
Теріякі
Кунжут
Салат латук / романо або морські водорості 
Кукурудза консервована
2 шт редису
1 шт. помідору
Червоноголова капуста
1/2 шт Авокадо
2 ст.л. олійної заправки Стожар FUSION (лимон, базилік ) 

Спочатку необхідно замаринувати тунець. Нарізаємо рибу кубиками і додаємо до нього трохи терияки соусу, табаско і кунжут.

Тепер готуємо основу. У Боул кладемо відварену кіноа, додаємо трохи соєвого соусу. Добре перемішуємо.

Нарізаємо овочі і викладаємо на основу. Авокадо ріжемо тонкими часточками і теж кладемо на овочі.
Останнім етапом йде риба.

Страва рясніє різними смаками. Тут і солодкі, гострі і солоні нотки. Це дуже смачно.

Обов’язково спробуйте! Смачного!