Масюк Тетяна

ЩО ДЛЯ ВАС ЗНАЧАТЬ ЮВЕЛІРНІ ПРИКРАСИ?

Бізнесом з продажу ювелірних виробів я почала займатися більше 10 років тому. Цю справу вважаю своєю третьою дитиною. З того часу, як би не змінювалося моє життя, любов до неї залишається незмінною. 

Мене часто питають: «Що для вас значать ювелірні прикраси?». А я завжди пригадую слова однієї нашої постійної клієнтки: коштовні прикраси – це пам’ять про певний момент нашого життя – кохання, створення родини, народження дітей, кар’єрні успіхи, подорожі тощо. Ювелірні вироби зберігають наші спогади, віддзеркалюють сьогодення і надихатимуть в майбутньому. Та це мають бути справді виняткові прикраси, твори мистецтва, а не комерційні вироби, які просто задовольняють потреби ринку. 

Нам (я маю на увазі своїх колег-однодумців) завжди було цікаво працювати з категорією особливих прикрас, створених майстрами-ювелірами в одному-єдиному екземплярі. До таких прикрас, як то кажуть, потрібно «дорости» – як продавцеві, так і клієнтові. 

В юному віці нам хочеться наслідувати когось, відповідати образу, нав’язаному глянцем. А ще нерідко прикраси розцінюють як показник статусу, приналежності до певного кола: «Якщо у мене брендова прикраса, як і в усіх моїх подруг, я – своя». 

З віком наші цінності змінюються, зростає глибина наших знань… І тоді хочеться чогось дійсно незвичайного, неповторного і тільки для себе. Протягом багатьох років я проповідую одну просту істину: кожна жінка унікальна, тож унікальними мають бути і прикраси, які вона носить.    

А ще не варто забувати, що прикраси завжди відповідають певному періоду нашого життя. Але ми змінюємося або просто змінюється наш настрій. Тому часто буває так, що деякі коштовності ми перестаємо носити та відкладаємо подалі в шкатулку. Втім вони залишаються з нами, не лише як вартісні речі, але й як наші спогади. 

Ювелірні прикраси – це, перш за все, емоція. Будьте емоційними, насолоджуйтеся життям і не бійтеся проявляти себе!    

Ілюстрація до тексту: картина “Свидание под звездами”, авторка Корнієнко Оксана.