ОСТАННЯ ЛЮБОВ НА ЗЕМЛІ (2012)

СПОЧАТКУ ЖАХ, А ПОТІМ СТРАШЕННИЙ ГОЛОД. ТАК З НАШОГО СВІТУ ЗНИКЛО ПОЧУТТЯ СМАКУ.

Земля зіткнулася з небувалим лихом. У різних країнах, на кожному континенті люди позбавляються почуттів – кожного з п’яти, одного за іншим…

Майкл і Сьюзан вважають свій зв’язок скороминущим, але коли стає зрозумілим, що світ невблаганно наближається до кінця, герої розуміють – їм вже не прожити одне без одного. Але що залишиться, коли пропадуть останні почуття?

***
– А ти не запитаєш, чому мене не було на роботі?
– Ну, ти була хвора.
– Не хвора. Просто нещаслива.
– Це одне й те саме

***
Колись, ми думали, що льодовиковий період підкрався непомітно. Так темрява опустилася на Землю … Але спочатку були моменти радості – загальне відхилення скроневої частки головного мозку. Глибока вдячність за те, що ти живий. Але найбільше – загальне, сильне бажання бути одне з одним, щоб запропонувати тепло, розуміння, схвалення, прощення, любов.

***
Люди поводяться двома способами: є люди, які бігають по вулиці і хапають все, що можуть, люди, які не вірять ні в що – тільки в кінець світу. І є ті, які вірять, що життя все одно якось продовжиться, або просто не знають, що ще робити.

***
Приголомшені горем, люди згадують все, що колись втратили: коханців, яких у них ніколи не було, всіх померлих друзів; вони думають про людей, яким заподіяли біль.