Супер-корисна лазанья з кабачків

Куряче філе – 300 г
Свіжі кабачки – 400 г
Морква – 1 шт.
Яйце – 1 шт.
Цибулина – 1 шт.
Натуральний йогурт – 4 ст. л.
Нежирний сир – 100 г
Томатна паста 1 ст. л.
Олійна заправка Стожар FUSION (базилік, розмарин)  – 1 ст. л.
Сіль та перець – за смаком.

Зробіть фарш з курячого філе. Потім обсмажте фарш на сковороді з додаванням невеликої кількості олії. Додайте подрібнену цибулю, терту моркву, трохи води та загасіть ще 10 хвилин на повільному вогні під кришкою. Потім додайте томатну пасту і обсмажуйте ще 3 хвилини, помішуючи. Посоліть і поперчіть до смаку.

Наріжте кабачки на тонкі пластини , розділіть на дві частини. Приготуйте антипригарну форму для випікання із плоским дном. Викладіть перший шар (половину кабачків), зверху покладіть половину обсмаженого фаршу. В окремій мисці збийте сире яйце з сіллю та йогуртом. Вилийте половину цієї суміші поверх фаршу. Потім повторіть усі шари.

Розігрійте духовку до 200 градусів, посипте лазанням тертим сиром і запікайте до готовності протягом 30 – 40 хвилин. Коли кабачок стане м’яким, а сир підрум’яниться, лазанья з кабачків із фаршем готова. Можна їсти в гарячому та холодному вигляді. Перед подачею можна прикрасити свіжими овочами, зеленню. А також рекомендуємо полити страву олійною заправкою Стожар FUSION для підсилення смаку.

Смачного!