Спагетті з мідіями в томатному соусі

Спагетті – 300 гр
Оливкова олія – 50 мл
Олійна заправка Стожар FUSION (лимон, базилік) –  2 ст.л. 
Мідії у черепашках, свіжі чи заморожені – 450 гр
Цибулина, порізати кубиками – 1 шт
Часник, вичавити –  3 зубчики
Помідори без шкірки у власному соку, помідори подрібнити – 400 мл 
Сухе біле вино –  150 мл
Пармезан або Грана Падано, дрібно натерти – 20 гр сиру
Сіль за смаком

Для посипання:
Пармезан або Грана Падано, дрібно натерти 20 грам 
Петрушка, дрібно порізати 1/4 пучка

Спагетті відварити у великій кількості киплячої підсоленої води до консистенції аль денте, відцідити.

У великій сковороді на маленькому вогні, розігріти оливкову олію, додати цибулю, посолити і томити, часто помішуючи, до м’якості цибулі.

Влити вино та уварити, поки не залишиться приблизно 1/4 рідини. Додати часник, помідори та сіль за смаком. Гасити, періодично помішуючи, поки томатний соус стане дещо густішим. Додати мідії та добре вимішати. Гасити, помішуючи, поки більшість мідій відкриється.

Додати спагетті, сир та олійну заправку Стожар FUSION і ретельно перемішати все разом. Зняти з вогню.

Розкласти спагетті з мідіями по тарілках, посипати сиром і петрушкою і подавати.