Спагетті з фетою та помідорами черрі

Спагетті – 130 г
Сир фета – 130 г
Помідори чері – 350 г
Олійна заправка Стожар FUSION (базилік, розмарин)  – 4 ст. л. 
Сіль – 1,5 ч. ложки (за смаком)
Перець чорний мелений – щіпка (за смаком)
Часник – 2 зубчики
Орегано сушений – 0,5 ч. ложки
Базилік свіжий – 1-2 гілочки

Підготуйте усі інгредієнти. Для запікання візьміть помідори чері або коктейльні томати (невеликий розмір).
Увімкніть духовку для розігріву до 200 градусів.

У форму для запікання викладіть цілі помідори, а центр – сир фета одним шматком. Полийте все олійною заправкою Стожар FUSION (3 ст. ложки), присипте чорним перцем і орегано. Часник очистіть і натріть на дрібній терці у форму з помідорами і фетою.
Поставте форму в розігріту духовку, запікайте 30 хвилин при 200 градусах.

За 10 хвилин до кінця запікання сиру та томатів закип’ятіть 1 л води, додайте в неї 1 ч. ложку солі та 1 ст. ложку оливкової олії. Відправте в киплячу воду спагетті і варіть 6-8 хвилин до готовності.

Коли сир фета підрум’янився, а помідори полопали і виділили сік, дістаньте форму з духовки.

Лопаткою розімніть і перемішайте сир, помідори і сік, що виділився, в однорідний соус. Якщо рідини мало – додайте 1-2 ст. ложки води, у якій варилися макарони.

Кілька листя базиліка дрібно наріжте і додайте у форму з соусом. Готове спагетті відкиньте на друшляк і перекладіть у гарячий соус.

Перемішайте всі інгредієнти і залиште на 0,5-1 хвилину, щоб соус увібрався в спагетті.

Розкладіть спагетті з м’якою фетою та соковитими помідорами по тарілках та прикрасьте свіжою зеленню базиліку. Подавайте пасту у гарячому вигляді.

Паста неймовірно проста у приготуванні! Переконайтеся в цьому самі!

Смачного!