Сирники з полуницею та м’ятою

Сир – 250 г
Яйце – 1 Штука
Цукор – 2-3 ст. л
Борошно пшеничне – 3 ст. л
Сіль – 1 щіпка
Полуниця – 200 г
Олійна заправка Стожар FUSION (базилік, лимон)
М’ята для декору

Цукор і яйце збиваємо до появи піни.

Додаємо сир, сіль і столову ложку борошна. Все перемішуємо.

Полуницю миємо і видаляємо хвостики. Ягоди обкатуємо в борошні.

З сирного тіста формуємо сирники, в середину кожного сирника кладемо ягоду. Сирники обвалюємо в борошні.

Перед тим, як відправляти до духовки, змащуємо олійна заправкою Стожар FUSION для насиченості смаку та запаху!

Ставимо до розігратої дузовки (200 градусів) на 15-20 хв.

Подаємо гарячими з м’ятою! Смачного!