Брускетта з маскарпоне і свіжою полуницею

Цільнозерновий хліб –  150 г
Коричневий цукор – 6 ст.л.
Терта лимонна цедра – 1 ч.л.
Лимонний сік – 2 ч.л.
Полуниця – 450 г
Сир маскарпоне – 4 ст.л.
Олійна заправка Стожар FUSION (базилік, розмарин)

Підсмажте хліб в тостері до хрусткого стану.

Тим часом, розігрійте сковороду на сильному вогні. Додайте цукор, лимонну цедру і лимонний сік. Готуйте близько хвилини, поки сироп не почне кипіти. Потім додайте нарізану полуницю і готуйте ще 1 хвилину, перемішуючи.

На тости намажте по ложці сиру і зверху викладіть теплі ягоди в сиропі. 

Для підсилення смаку, додайте по краплі олійної заправки Стожар FUSION.

Смачного!