Катерина Блінова

Професії майбутнього, які вони?

Кожні 10 років наше покоління вчиться жити наново. В останній рік сталося багато змін на ринку праці й багато професій, стали непотрібними та зникли на очах. Все більше підприємств відмовляється від співробітників віком 40+. І ми частіше замислюємося яким буде світ через 5 років? Проте, це не привід турбуватися, а можливість почати цікавий етап свого життя із новою професією. Адже не всі бізнеси пішли «на дно», багато ринків, навпаки, стали нестримно зростати й саме там з’являються перспективні спеціальності. Дослідження показують, що до 2038 року з 8 актуальних професії – 3 відносяться до сфери wellness та ЗОЖ. Оскільки близько 2,5 млн людей страждатимуть ожирінням, їм знадобиться ментор, який допомагатиме набути корисні звички. Також цікавий факт, що люди, яким зараз 40-60 років, здатні прожити до 100 і більше років.

Питання у тому якої якості буде їх життя і яким чином розвинути усвідомлене, щасливе довголіття. Тому професії сфери велнес будуть популярними, як ніколи раніше. Наша Академія Управління Вагою стала відповіддю на ці тенденції, почавши 2 роки тому вчення за новими напрямками: food-коучинг, нутріциолог, фітнес тренуванням оф і онлайн, тренер із здорового способу життя, антіейджінгу, основам особистого бренду й маркетингу.

Лише за останній рік понад 500 чоловік придбало нову спеціальність під керівництвом експертів Академії.
Що жінки цінують в нових професіях?  

  • Можливість використовувати актуальні знання для себе, своєї сім’ї й найближчого оточення.
  • Можливість працювати онлайн в зручному темпі з будь-якої точки світу. Або поєднувати декілька видів діяльності одночасно.
  • Вже після 5 тижнів вчення, ви зможете давати базові, платні консультації. А потім заглиблюватися у професію й розвиватися далі.  
  • Робота у сфері ЗОЖ – це екологічна, чесна, корисна діяльність, де ви є відповіддю на актуальні потреби людей. 
  • Створення особистого бренду підвищує вашу ринкову вартість, зростає ваш соціальний статус.  
  • Можливість працювати як для одного клієнта, так й для групи. 

Хочеш відчувати себе молодою, енергійною, корисною? – РОЗВИВАЙСЯ!

Ми допоможемо тобі «на льоту» освоїти нові послуги, види сервісу й комунікації! А по закінченню курсу ти отримаєш сертифікат європейського стандарту ISO 9001, що дозволить починати практику. Також кращі студенти курсу матимуть можливість стати бізнесом-партнерами нашої Академії.

Тому не варто чекати, коли твоя професія стане низькооплачуваною або непотрібною! 

Хай тривоги і страхи за майбутнє трансформуються у корисні знання і навички, які гарантовано принесуть дохід. 

Якщо хочеш взяти участь в безкоштовних марафонах або дізнатися інформацію про навчання, переходь за посиланням:

https://instagram.com/weight_academy?igshid=1kd9fb8opj7ur