Зелені млинці зі шпинатом

Борошно – 100 грам

Яйця – 3 шт.

Шпинат – 200 гр

Молоко  (можна рослинне для різноманіття смаку) – 300 мл.

Кунжутна олія Стожар FUSION – 30 мл.

Сіль і цукор за смаком

 

Шпинат розморожуємо і, не зливаючи рідину з’єднуємо з молоком. Перебиваємо блендером.

Борошно з’єднуємо з сіллю і цукром, додаємо яйця. Перемішуємо до однорідного стану.

Вливаємо кунжутну олію Стожар FUSION і, поступово, помішуючи, молоко зі шпинатом. Якщо тісто здасться вам занадто густим, додайте ще трохи молока.

Смажимо млинці на добре розігрітій пательні.

Смачного!