ПАСТА ЗІ СМАКОМ СТОЖАР FUSION

Одним з блюд, які можна швидко приготувати вдома, є італійська паста з твердих сортів пшениці, користь для здоров’я якої очевидна. А якщо ти хочеш, щоб італійська страва заграла новими барвами, додай до неї олійну заправку БАЗИЛІК-РОЗМАРИН лінійки СТОЖАР FUSION.

  • Тверді сорти пшениці містять безліч вітамінів і мікроелементів;
  • Паста викликає почуття насичення раніше за рахунок ефекту наповнення шлунку, при цьому всмоктується мінімум пасти.
  • Та частина, яка засвоюється, повністю розщеплюється. Звідси, відсутність відкладень в судинах і «на бочках». Саме тому італійки завжди стрункі і молодо виглядають.

 

Для страви тобі потрібні:

  • Паста твердих сортів пшениці
  • 3-4 помідори (або більше)
  • Олійна заправка СТОЖАР FUSION на основі 
  • М”ята
  • Шавлія
  • 1 цибулина
  • Тертий пармезан
  • Трохи томатної пасти
  • Паприка, перець

Пасту відварити до стану “альденте”, помідори пробланширувати і протушкувати на пательні, додати спеції, змішати з пастою. Потім приправити олійною заправкою, додати сіль і перець за смаком і притрусити тертим пармезаном. 

Смачного!