Хрусткий салат з сирого буряка, груші та сиру фета від Дж.Олівера

2 буряка 
1-1,5 стиглої груші
1 ст.л лимонного соку
3 ст.л Олійної заправки Стожар FUSION ( базилік, розмарин ) 
мелений чорний перець
100 г сиру фета
жменя свіжої м’яти, найменші листя
жменя насіння за бажанням (я додала кедрових горіхів)

Буряк помити, почистити і натерти на тертці для корейської моркви або нашаткувати тонкою соломкою.

З грушею вчинити так само. Шкірку з груші не знімати.

Змішати олійну заправку Стожар FUSION ( базилік, розмарин ) , лимонний сік, сіль, перець. Полити салат заправкою, добре і обережно перемішати.

Викладаємо салат на тарілку  і зверху посипаємо сиром фета і горішками / насінням. Прикрасити листочками м’яти.

Смачного!