Гуакамоле в стилі FUSION
Ми впевнені, що ти любиш готувати так, щоб було смачно, швидко і естетично! Тобі в цьому точно допоможе нова лінійка олійних заправок Стожар FUSION, а неперевершений смак і колір гуакамоле доповнить олійна заправка Базилік і Часник на основі гарбузової олії.
Гуакамоле – зелений соус, батьківщиною якого є Мексика. Слово “гуакамоле” походить від двох ацтекських слів – “ahuacatl” (авокадо) і “molli” (соус).
Основний мінімум інгредієнтів, який буде потрібно, щоб приготувати гуакамоле:
- Авокадо
- Перець чилі
- Сік лимону або лайму
- Томати
- Часник
- Гарбузова олія Стожар FUSION
Гуакамоле традиційно подають до столу з чіпсами з кукурудзяного борошна, проте замість кукурудзяних чіпсів можна нарізати тонкий вірменський лаваш, змастити його гарбузовою олією і запекти в духовці. Але гуакамоле смачно їсти навіть зі звичайним хлібом.
СМАЧНОГО!