Гуакамоле в стилі FUSION

Ми впевнені, що ти любиш готувати так, щоб було смачно, швидко і естетично! Тобі в цьому точно допоможе нова лінійка олійних заправок Стожар FUSION, а неперевершений смак і колір гуакамоле доповнить олійна заправка Базилік і Часник на основі гарбузової олії.

Гуакамоле – зелений соус, батьківщиною якого є Мексика. Слово “гуакамоле” походить від двох ацтекських слів – “ahuacatl” (авокадо) і “molli” (соус).

Основний мінімум інгредієнтів, який буде потрібно, щоб приготувати гуакамоле:

  • Авокадо
  • Перець чилі
  • Сік лимону або лайму
  • Томати
  • Часник
  • Гарбузова олія Стожар FUSION

Гуакамоле традиційно подають до столу з чіпсами з кукурудзяного борошна, проте замість кукурудзяних чіпсів можна нарізати тонкий вірменський лаваш, змастити його гарбузовою олією і запекти в духовці. Але гуакамоле смачно їсти навіть зі звичайним хлібом.

СМАЧНОГО!