Катерина Блінова

Живи, танцюючи у будь-якому віці

Емоції — це те, що нині в ціні! Їх хочеться роздобути й проживати якомога довше. Хтось дивиться серіали, хтось п’є вино, хтось стрибає з парашутом, а я просто живу, танцюючи, та створюю водночас власну реальність.

Як тілу потрібні регулярні тренування, щоб зміцнювати м’язи, так й емоціям необхідне систематичне перезавантаження, щоб звільнятися від негативу. Танці якраз чудово пасують для цієї мети: вони позбавляють від скутості, втоми, а головне — налаштовують тіло й свідомість на гармонійний лад.

Переконана, що стаючи старшими, ми повинні ще більше танцювати та ще більше радіти. Саме тому я з командою створили ноу-хау — емоційний фітнес «Живи, танцюючи»!

Він не тільки став популярним по всій Україні, а й отримав багато міжнародних нагород. Нині ці тренування проходять онлайн, у клубах мережі «FitCurves» за попереднім записом, а також регулярно організовуються виїзні кемпи та рітріти в різні країни.

Що унікального в тренуваннях «Живи, танцюючи»?

Їх відмінна риса — вони мають магічну здатність відірвати від землі й відчувати себе зіркою незалежно від віку та обставин.

Легкий спосіб стати найкращою версією себе. Зверни увагу на себе у двох станах: коли ти чимось або кимось натхненна та коли твоя енергія на нулі — це ж просто дві різні людини! Перебувати тривалий час без підзарядки, понуро проводити сірі будні — злочин проти самої себе! Життя коротке, тому стань кращою версією себе якомога швидше. А запальні танці — один з найефективніших способів для цього.

Нові фарби життя і позбавлення від стереотипів. Так, так! Танці стрімко допомагають позбутися від самообману, що після 40 років яскраве життя закінчується, старість не за горами, а краса тьмяніє. Танцювальні фітнес-тренування швидко звільняють свідомість від безглуздих та шкідливих переконань. Перевір сама: всього після 30 хвилин танців ти будеш відчувати своє тіло зовсім інакше. Чуючи енергію, бадьорість і позитив, твій мозок просто не зможе малювати тобі страхітливі картинки старості та хвороб.

Коктейль емоцій і гормонів. Танцювальні тренування — це прекрасний спосіб звільнити свій організм від гормонів стресу та страху, від напруги в м’язах і загальної скутості тіла, яка властива всім, хто веде сидячий спосіб життя. Аеробне навантаження забезпечить приплив сил і радості завдяки виробленню ендорфінів. Регулярно танцюючи, ми не тільки привчаємо себе до задоволення — також розвиваємо стресостійкість та підвищуємо загальний тонус організму.

Джерело молодості. Краса й свіжість — не даність, а набір відчуттів. Та досягається він шляхом «включення тіла». Тому важливо перемикатися з розумової діяльності на запальні ритми, активні рухи, красиву хореографію. Наше тіло створене для руху. Це його такий же природний стан, як і дихання. Напевно, тому серед танцюристів високий відсоток довгожителів.

Сексуальна енергія. Заняття любов’ю — велике мистецтво. У процесі навчання танцям розвиваються якраз ті м’язи, завдяки яким жінка стає неперевершеною коханкою. Та як би дивно не звучало, але навички, здобуті на танцювальних тренуваннях, стануть у пригоді у справах постільних. Уміння чути ритм, відчувати музику, граціозно рухатися, правильно дихати й сприймати красиві образи зроблять тебе більш чутливою, витонченою та харизматичною у любові. До речі, а ти знала, що у любителів танців міцніші шлюби?

Якщо не знаєш з чого почати, то приходь до нас! Ми завжди будемо у твоєму гаджеті в будь-який зручний час, а також організуємо незабутні подорожі, де ти гарантовано отримаєш незабутні емоції, враження, знайомства. Адже «Живи, танцюючи» — це фітнес, що заряджає, об’єднує, додає впевненості, а головне — наповнює силою для проходження всіляких викликів і криз. Шукай будь-яку можливість наповнитися позитивними емоціями — вони продовжують життя!

З нами є можливість поїхати в наступний фітнес-кемп, запланований на 5-8 серпня у місті Генічеськ, готель «Papà de More». З усіх питань пишіть мені у директ https://www.instagram.com/katerynablinova/?hl=ru.