Суп пюре з гарбуза
300 г гарбуза
400-500 мл кокосового молока
1 шт. моркви
1-2 гілочки базиліку2 шт. картоплі
за смаком гарбузове насіння
за смаком сіль і перець
2 ст.л. кунжутної олії СТОЖАР Premium Select
Почистити 1 моркву і нарізати широкими кружальцями. Картоплю – кубиками.
Гарбуз почистити і наріщати, як інші овочі. Викласти все в кастрюлю
Посолити за смаком і залити 400 мл кокосового молока, щоб покрити всі овочі. Поставити кастрюлю на вогонь і варити до готовності овочів, зменшивши вогонь.
Після того, як овочі охолонуть, пересипте в чашу блендера і перебийте до однорідної маси. Якщо в результаті вийде дуже густа консистенція, додати ще трохи молока і довести до кипіння.
Розлити суп по тарілках і викласти листочки базиліку і гарбузового насіння за смаком.
Готувати легко і смачно!