Гончарова Людмила

Молодість і краса – легкі секрети від Л.Гончарової

Хто з жінок прагне молодості і краси? – Всі)).

Звичайно, кожна жінка мріє про молодість фігури, шкіри, та й здоров’я тканин! А як оцінити королеву? Як переможницю Місіс Київ-2019 – по ході і поставі.

І це можливо, якщо користуватися «інструментами». І ці інструменти – корисні жири, вітаміни і мінерали. А ще організм, не забуваємо, любить різноманітність. Чим більше ви використовуєте якусь олію щодня, тим менше ферменту залишається на майбутнє. Про що це? Про ротацію продукту, використання різноманітності і про зняття одноманітності. Один раз в 4 дні ми повинні використовувати різні олії.

Тому я хочу вам сьогодні нагадати про кунжутну олію Premium Select від Стожар.

Кунжутна олія Стожар багата мікроелементами (кальцій, цинк), вітамінами Е, А і містить чудово збалансовані поліненасичені жирні кислоти і, безумовно, натуральні антиоксиданти. Тому гормональний фон завжди «вдячний» вашій увазі до жирів.

Кунжутну олію ефективно використовувати для профілактики остеопорозу, і якщо ви зробили генетику на вітамін Д, його наявність, і тоді завдяки наявності в олії кальцію, фосфору (будівельних матеріалів для кісткової тканини) та фітоестрогенів, ви контролюєте процеси резорбції кісток.

У мене сьогодні була на прийомі жінка, 55 років, готується бути бабусею)) Знаєте, за що вона мені подякувала? За правильне дозування вітаміну Д і рослинних олій для неї. Звичайно, я розписала їй харчування по її ДНК. Яке ж її було здивування – зник біль в поперековій області і в суглобах. І прошу звернути увагу – пройшло 2 тижні від початку дотримання харчування. )) Хода, пластика – все змінилося в бік 30-річної жінки. І про те, що вона незабаром бабуся, і як важливий їй хребет, вона поділилася лише сьогодні. Тому що пішла проблема, яка, на її думку, не повинна була вже піти.

 

Чи замислювалися ви про те, що олії можуть змінювати ваше життя? Поділіться цією інформацією з тими, хто вам не байдужий!