БАЗИЛІК-ЧАСНИК. СМАЧНИЙ FUSION.

Впевнені, ти любиш легкі, швидкі і корисні страви. Рецепт легкого салату з печених овочів з додаванням солонуватої бринзи тобі точно стануть до вподоби. 

А з салатною заправкою з особливою часниковою родзинкою лінійки СТОЖАР FUSION  ця страва заграє веселкою смакових відчуттів. Олійна заправка  підкреслить солодкість печеного буряка і гарбуза і додасть особливих інтонацій. 

  • гарбуз – 300г
  • буряк – 1 шт.
  • олійна заправка БАЗИЛІК-ЧАСНИК на основі гарбузової олії
  • петрушка – за смаком
  • бринза – 100г
  • сіль  і чорний перець – за смаком

Гарбуз очистити, нарізати кубиками і скласти в миску, посолити за смаком, додати трохи олії.
Розкласти шматочки гарбуза в один шар на фольгу. Запікати при 200° С приблизно 20 хвилин.

Запекти для салату буряк в духовці. поклавши на деко в розігріту до 200 ° С духовку приблизно на 30 хвилин. Перевірити готовність буряка, проткнувши його тонким ножем.

Печений буряк очистити і порізати кубиками.

Змішати в мисці печений гарбуз і буряк. Посолити і поперчити за смаком.
Бринзу розкришити.
До печених овочів додати бринзу, полити салатною заправкою БАЗИЛІК-ЧАСНИК лінійки  СТОЖАР FUSION  і акуратно перемішати. 

Смачного!