БАЗИЛІК-ЧАСНИК. СМАЧНИЙ FUSION.
Впевнені, ти любиш легкі, швидкі і корисні страви. Рецепт легкого салату з печених овочів з додаванням солонуватої бринзи тобі точно стануть до вподоби.
А з салатною заправкою з особливою часниковою родзинкою лінійки СТОЖАР FUSION ця страва заграє веселкою смакових відчуттів. Олійна заправка підкреслить солодкість печеного буряка і гарбуза і додасть особливих інтонацій.
- гарбуз – 300г
- буряк – 1 шт.
- олійна заправка БАЗИЛІК-ЧАСНИК на основі гарбузової олії
- петрушка – за смаком
- бринза – 100г
- сіль і чорний перець – за смаком
Гарбуз очистити, нарізати кубиками і скласти в миску, посолити за смаком, додати трохи олії.
Розкласти шматочки гарбуза в один шар на фольгу. Запікати при 200° С приблизно 20 хвилин.
Запекти для салату буряк в духовці. поклавши на деко в розігріту до 200 ° С духовку приблизно на 30 хвилин. Перевірити готовність буряка, проткнувши його тонким ножем.
Печений буряк очистити і порізати кубиками.
Змішати в мисці печений гарбуз і буряк. Посолити і поперчити за смаком.
Бринзу розкришити.
До печених овочів додати бринзу, полити салатною заправкою БАЗИЛІК-ЧАСНИК лінійки СТОЖАР FUSION і акуратно перемішати.
Смачного!